944forum.com : Disclaimer

Deze website, www.944forum.com, is op geen enkele manier gelieerd aan Dr. Ingenieur h.c. F. Porsche AG, alle verdelers, clubs of verenigingen.
De informatie als gegeven op deze website en met name op het forum zijn onder andere eigen ervaringen van forumleden, informatie 'van horen zeggen', en haynes-citaten of werkplaatshandboek informatie.
Aan de op deze website vermelde informatie kunnen dien verstande geen rechten ontleend worden.
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van de op de website vermelde informatie.
Wij wijzen iedere aansprakelijkheid af voor (gevolg)schade van welke aard dan ook welke voortvloeit uit de op de website vermelde informatie.
Wij adviseren alvorens u gebruik maakt van de op de website vermelde informatie altijd uw porsche-specialist te consulteren over de juistheid of actualiteit van de geboden informatie.
Deze website is per 24 juni 2007 eigendom van Bert, Cor en Perry en is eind december 2001 tot stand gekomen.
Mocht u gebruik willen maken van materiaal als gegevens op deze website, laat u dit ons dan even weten via e-mail, 944forum.com.


Gebruik forum / regels:
De registratie op het forum is vrij! Wij dringen erop aan dat U zich aan de hieronder gedetailleerde regels en het beleid houd. Bij gebruik van en inloggen op het forum gaat U automatisch akkoord met de forum-regels.
Hoewel de beheerders en de moderatoren van 944forum.com zullen proberen om alle laakbare berichten van dit forum te weren, is het onmogelijk voor de beheerders om alle berichten te herzien. De berichten drukken de meningen van de auteur(schrijver) uit, en niet die van de eigenaren van 944forum.com, noch Jelsoft Enterprises Ltd. (ontwikkelaars van vBulletin). Zij zullen nimmer voor de inhoud van het bericht verantwoordelijk kunnen worden gehouden.
Door met de forum-regels akkoord te gaan, rechtvaardigt U dat U geen berichten zult posten die obsceen, grof, seksueel-georiƫnteerd, racistisch en haatvol zijn. Het dreigen, of andere overtredingen in strijd met het regels, zal een blokkering tot het forum tot gevolg hebben.
Eigenaren en moderatoren van 944forum.com houden het recht voor berichten te verwijderen, wijzigen, verplaatsen of het sluiten van elke discussie om welke redenen dan ook.
This website, www.944forum.com, is not in any way related to the company of Dr. Ingenieur h.c. F. Porsche AG, and all of its ditribuors or clubs.
All contents included on this site, particulary on the forum are mostly personal experiences, advertising by word of mouth and Haynes of Workshop manual quotes.
Therefore no claims can be derived from the contents of this website.
We can not guarantee the correctness of the information published on this website.
We will not be liable for any damage you may suffer from using the information on the website.
Before using any of the information on this website, we strongly advise you to first consult a Porsche specialist on the correctness or the actuality of the information this site offers.
In case you would like to make use of any of the contents published on this website, please refer to our e-mail address, 944forum.com.


Advertentie's